Biluthyrning Paris

Prisjämförelse av biluthyrning i Paris
Hitta bra erbjudanden på små och ståra billiga hyrbilar i Paris för din semester

Sök biluthyrning Paris

 

Information om biluthyrning

Att hyra en bil i paris; den franska huvudstaden kunde inte vara enklare: du kan hämta hyrbilen direkt från ankomsthallarna vid flygplatsen. Stora internationella namn som Avis, Budget, Europcar och Hertz har uthyrningsdiskar på varje flygplats, tillsammans med lokala företag som A Vizivo och Ada.

Priserna börjar runt 2 325 SEK för en vecka om man hyr en liten bil. Om du bokar i förväg på Internet kan du förmodligen få ett lägre pris än om du väntar tills du har kommit till Paris. Se till att leta runt efter de bästa priserna, eftersom tillgång och pris varierar beroende på när du åker.

Även om ryktet säger att det är krångligt att köra i Paris så är det egentligen inte särskilt annorlunda mot att köra här hemma. Många gator är enkelriktade och vissa korsningar kan vara krångliga, men försiktiga förare bör inte ha några problem.

Parkering på gatan i centrala Paris är nästan omöjligt att hitta, tack vare stadens många trånga, slingrande gator. Det finns dock flera parkeringshus med flera våningar tillgängliga, med priser som vanligtvis ligger mellan 115 SEK och 190 SEK för en hel dags parkering. Priserna är lägre längre ut från stadskärnan.

Med tanke på det utbredda tunnelbanesystemet som finns i den franska huvudstaden så är den främsta fördelen med att hyra en bil i Paris helt klart möjligheten att ge sig ut på intressanta dagsturer. Versailles, Disneyland Paris och lantliga Normandie är alla tillgängliga, precis som många andra intressanta sevärdheter.